x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Meciul România - Olanda prelungeşte circulaţia metroului cu o oră şi restricţionează traficul. Vezi zonele vizate şi rutele ocolitoare

Meciul România - Olanda prelungeşte circulaţia metroului cu o oră şi restricţionează traficul. Vezi zonele vizate şi rutele ocolitoare

16 Oct 2012   •   10:55
Meciul România - Olanda prelungeşte circulaţia metroului cu o oră şi restricţionează traficul. Vezi zonele vizate şi rutele ocolitoare

Metrorex prelungeşte, astăzi, cu o oră programul de funcţionare a metroului cu ocazia meciului de fotbal România - Olanda.

"Având în vedere organizarea, în data de 16.10.2012, pe stadionul 'Naţional Arena', a meciului de fotbal România - Olanda, circulaţia trenurilor cu călători pe magistralele de metrou 1, 2, 3 şi 4 se va prelungi cu o oră. Trenurile vor circula la un interval de maxim 10 minute. Ultimele trenuri cu călători vor pleca de la capetele de staţii în data de 17.10.2012 la orele 00:00 pe magistralele 1, 2 şi 3, respectiv pe magistrala 4", informează Metrorex într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului, "în funcţie de numărul călătorilor înregistraţi, Metrorex va introduce trenuri suplimentare pentru micşorarea intervalului de succesiune dintre trenuri, în scopul satisfacerii în condiţii optime a cererii de transport cu metroul în această perioadă".

Trafic restricționat în zona Arenei Naționale

Traficul va fi restricționat pe mai multe străzi din zona Arenei Naționale pentru meciul de fotbal România – Olanda, care se va desfășuar astăzi, începând cu ora 21:00.

Potrivit unui comunicat al Brigazii Rutiere București, de la ora 11:00, se va închide total circulaţia rutieră pe str. Pierre de Coubertain, pe str. Vatra Luminoasă şi pe str. Maior Coravu.

 De la ora 18:30, se va închide circulaţia rutieră în totalitate pe bd. Basarabia, între Piaţa Hurmuzachi şi bd. Chişinău. Începand cu ora 18.00, pe str. Maior Coravu va fi permis doar accesul riveranilor și al celor care au tichet de parcare în zona stadionului.

De asemenea, din cauza afluenței publicului, va fi restricționat traficul pe bd. Basarabia, începând cu ora 23:00 până la fluidizarea totală a circulației.

×