x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Media Image Group România deschide un birou în Republica Moldova

Media Image Group România deschide un birou în Republica Moldova

25 Noi 2010   •   15:52

Compania va furniza viitorilor săi parteneri  ­- organizaţii guvernamentale, companii publice sau multinaţionale şi organizaţii neguvernamentale  ­- servicii profesioniste de monitorizare de presă şi analiză de conţinut media. “Dinamica recentă a domeniului media din Republica Moldova şi preocuparea reprezentanţilor organizaţiilor care activează aici pentru informare şi pentru evaluarea campaniilor de comunicare ne-au convins că este un moment propice pentru a ne extinde activitatea în această ţară. Experienţa noastră de peste 10 ani în domeniu ne dă încrederea că vom reuşi să îndeplinim toate exigenţele profesioniştilor în comunicare şi marketing din Moldova”, a declarat Răzvan Purecel, coproprietar Media Image Group.

Cu ajutorul unei echipe de bază în Chişinău şi cu suportul a zeci de angajaţi de la Bucureşti, Media Image oferă clienţilor săi rapoarte zilnice de monitorizare a presei scrise din Moldova şi a buletinelor de ştiri de la posturile tv. Orice potenţial client, indiferent de domeniul în care activează  ­- politic, retail, FMGC, telecom, energie, pharma, imobiliar  ­-, poate apela la serviciile noii companii pentru a primi zilnic, la prima oră a dimineţii, pe e-mail sau pe telefonul mobil, cele mai importante noutăţi din media despre propria organizaţie, despre competitori şi despre domeniul său de activitate. De asemenea, viitori clienţi ai Media Image Moldova vor avea acces la analize periodice cu conţinut media. Acestea sunt utile acelor profesionişti care vor să îşi evalueze propriile campanii de comunicare cu presă şi să afle cum au performat faţă de competitori. Toate serviciile şi produsele Media Image respectă cele mai înalte standarde internaţionale în domeniu, compania fiind membră a FIBEP (Federation Internationale des Bureaux d'Extraits de Presse) şi AMEC (The International Association for Measurement and Evaluation of Communication).

 Media Image Group este cea mai importantă companie de monitorizare de presă şi analiză de conţinut media care activează pe piaţa românească. A fost înfiinţată în 1999, iar în prezent are în portofoliu peste 250 de clienţi din toate domeniile de activitate. Rapoartele de monitorizare şi analizele de conţinut media realizate de Media Image ajută managementul şi echipele de comunicare, marketing sau HR din companii de top, agenţii de PR, instituţii publice, IMM-uri şi organizaţii neguvernamentale să fie la curent cu mesajele pe care le transmite media despre propria organizaţie, să afle detalii despre activitatea competiţiei şi noutăţi din propriul sector de activitate. De asemenea, le ajută să obţină acces la analize obiective ale propriilor monitorizări media şi ale competitorilor.

Media Image are peste 120 de angajaţi, iar printre clienţii săi se regăsesc: UNICEF, Organizaţia Internaţională pentru Migraţie, Orange, Procter & Gamble, Eximbank, Vodafone, Cosmote, Renault, OMV, Heineken, Unilever, Colgate-Palmolive, Danone, Eurofighter, J.W. Mariott, ING Bank, E-ON, CEZ, Pepsi, Nestle, Samsung, IKEA.

×