x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Medici: Evoluția stării de sănătate a tânărului înjunghiat în Craiova este favorabilă

Medici: Evoluția stării de sănătate a tânărului înjunghiat în Craiova este favorabilă

de Redacția Jurnalul    |    02 Iul 2023   •   20:45
Medici: Evoluția stării de sănătate a tânărului înjunghiat în Craiova este favorabilă
Sursa foto: Ziarul Lupa

Tânărul în vârstă de 19 de ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova este conştient, stabil hemo-dinamic şi respirator. „Putem confirmă evoluția favorabilă a stării de sănătate a pacientului”, transmite dr. Cristina Geormăneanu de la Spitalul Craiova.

„Putem confirmă evoluția favorabilă a stării de sănătate a pacientului”, transmite dr. Cristina Geormăneanu de la Spitalul de Urgență Craiova, despre tânărul înjunghiat la Grădina Botanică din Craiova.

Ea adaugă că pacientul se află în continuare în AȚI, însă este conștient, stabil respirator și hemodinamic.

„Primește în continuare tratament complex și susținut de terapie intensivă, este supravegheat și monitorizat atent permanent, este îngrijit și tratat de aceeași echipa multidisciplinară de medici”, arată dr. Geormăneanu.

O fată în vârstă de 14 ani și un băiat în vârstă de 19 ani au fost înjunghiați, marți, în timp ce se aflau în Grădina Botanică din Craiova. Suspectul, un băiat de 17 ani, elev la Liceul Militar din Craiova, a fost prins.

Fata a murit pe loc, iar băiatul a fost dus la spital, unde a fost operat timp de mai multe ore. El a pierdut peste 4 litri de sânge.

 

(sursa: Mediafax)

×