x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Medicii Spitalului Universitar: Lucescu este conştient, a comunicat cu familia. Nu există complicaţii în urma operaţiei

Medicii Spitalului Universitar: Lucescu este conştient, a comunicat cu familia. Nu există complicaţii în urma operaţiei

09 Ian 2012   •   09:53
Medicii Spitalului Universitar: Lucescu este conştient, a comunicat cu familia. Nu există complicaţii în urma operaţiei

Reprezentantii Spitalului Universitar au declarat ca Mircea Lucescu se afla in stare stabila si au infirmat informatia potrivit careia ar fi fost operat pe cord.

"Lucrurile merg bine, starea este stabila, nu exista complicatii postoperatorii majore. Evolutia a fost conforma parametrilor la care ne asteptam. Este constient, a comunicat cu familia, ne asteptam la o evolutie pozitiva", a declarat directorul medical al Spitalului Universitar de Urgenta Dragos Vinereanu, potrivit Antena3.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Bogdan Popescu, a afirmat ca este greu de precizat in acest moment cand va putea fi externat Mircea Lucescu, dar evolutia este cea pe care medicii o asteptau.

Spitalul va transmite zilnic, in jurul orei 12.00, un buletin de presa cu informatii despre starea de sanatate a lui Mircea Lucescu.

Antrenorul Mircea Lucescu a fost supus unei interventii chirurgicale duminica, in urma accidentului in care a fost implicat vineri dupa-amiaza. Interventia pentru indepartarea din cavitatea toracica a lichidului acumulat sub dren a durat doua ore.

×