x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Medicul Radu Țîncu spune că Paracetamolul are efecte adverse mult mai grave decât vaccinul anti-COVID

Medicul Radu Țîncu spune că Paracetamolul are efecte adverse mult mai grave decât vaccinul anti-COVID

05 Ian 2021   •   12:46
Medicul Radu Țîncu spune că Paracetamolul are efecte adverse mult mai grave decât vaccinul anti-COVID

Paracetamolul are efecte adverse mult mai grave decât vaccinul anti COVID-19, a declara medicul Radu Țîncu, la Antena 3.

De asemenea, acesta a afirmat că Paracetamolul este deja un medicament uzual, pe care îl luăm din obișnuință, în schimb în ceea ce privește vaccin anti-COVID, neîncrederea este mai mare și din cauza teoriilor conspirației care s-au născut în jurul acestui vaccin.

„Paracetamolul este deja un medicament uzual, pe care îl folosim cu toţii. Din obişnuinţă îl luăm şi putem discuta despre multe alte medicamente care se eliberează fără prescripţie medicală şi pe care ne-am gândi de două ori înainte să le luăm, dacă am citi prospectele şi am vedea contraindicaţiile. Pe de altă parte, în ceea ce priveşte vaccinul anti COVID-19, sigur că există aceste teorii ale conspiraţiei şi pe baza lor, neîncrederea este mai mare. Ştim însă că el a fost evaluat cu studii clinice pe zeci de mii de persoane. 

Am trecut de faza evaluării şi am ajuns la faza vaccinării a milioane de oameni, sunt foarte mulţi care se vaccinează de la o zi la alta, fără a fi raportate reacţii adverse importante.", a declarat Radu Ţincu, la Antena 3. 

 

×
Subiecte în articol: radu tincu paracetamol vaccin anti-covid