x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mehedinţi: Primarul comunei Salcia, accidentat intenţionat de viceprimar

Mehedinţi: Primarul comunei Salcia, accidentat intenţionat de viceprimar

10 Ian 2010   •   00:00

De fiecare dată cand primarul şi viceprimarul din comuna mehedinţeană Salcia se întâlnesc, ies scântei. Cei doi se pândesc mai ceva ca Tom si Jerry. Aseară, însă, cei doi şi-au ciocnit maşinile. Unul a ajuns la spital, iar celălalt a fugit de la locul accidentului.



Viceprimarul, nemulţumit că primarul nu-l lasă să-şi facă datoria după cum vrea, l-a pândit toată ziua pe acesta. Când edilul şef s-a urcat la volanul maşinii primăriei, viceprimarul a dat intenţionat cu maşina personală peste el, iar primarul a ajuns cu maşina într-un copac. În urma accidentului, viceprimarul a ajuns la spital cu răni destul de grave, dar primarul a dispărut.

Localnicii spun că întâlnirile dintre primar şi viceprimar nu sunt niciodată paşnice. "Sunt tensiuni mari. Tensiunile sunt pe probleme de administraţie, pentru că unul vrea să facă treabă, iar celălalt stă cu doza alcoolică în nas", explică Nicolae Iliescu, fost consilier local, citat de Antena3. Conflictul dintre cei doi a început în urma unei şedinţe a Consiliului Local, primarul a încercat să îl suspende pe viceprimar.

×
Subiecte în articol: observator