x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Meleşcanu: Schimbările de la MAI sunt o reacţie pentru presă

Meleşcanu: Schimbările de la MAI sunt o reacţie pentru presă

23 Noi 2010   •   16:16
Meleşcanu: Schimbările de la MAI sunt o reacţie pentru presă
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Jurnalul National
Declaraţie surprinzătoare venită din partea preşedintelui Comisiei pentru apărare, siguranţă şi ordine publică din Senat. Schimbările de la MAI sunt o reacţie pentru presă şi pentru oameni, nu una de fond la problemele MAI, spune Teodor Melaşcanu.

"Numirile nu ridică probleme, fiind vorba de oameni de specialitate. Problema pe care o văd este lipsa de conducere din MAI. În condiţiile în care apar asemenea conflicte la un asemenea nivel, un lucru este clar: ministerul nu este condus", spune Melaşcanu, adăugând, totodată, că decizia de a renunţa la Fătuloiu şi la Tobă fără nicio încercare de a determina, "poate unul dintre ei a avut dreptate", e un fel de "judecată a lui Solomon".

"Nu sunt de acord cu schimbarea celor doi", continuă liberalul, apreciind că "schimbarea trebuie să se facă pe nişte lucruri foarte clare, pe baza unei anchete, şi să se stabilească cine e de vină".

"Nu e toată lumea de vină şi acoperi şi bagi gunoiul sub covor, numind alţi doi", spune preşedintele Comisiei de apărare din Senat.

În ceea ce priveşte ancheta Corpului de Control, liberalul apreciază că aceasta este tardivă. "Trebuia făcută înainte, nu după a adopta o decizie care e a la Solomon. E o reacţie mai degrabă pentru presă şi pentru oameni, nu e o reacţie de fond la problemele MAI, care sunt reale, ceea ce s-a şi dovedit", încheie Meleşcanu.

×