x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Melodie specială pentru Teo Trandafir, cântată de fiica sa. Ascultă aici!

Melodie specială pentru Teo Trandafir, cântată de fiica sa. Ascultă aici!

10 Mai 2011   •   08:30
Melodie specială pentru Teo Trandafir, cântată de fiica sa. Ascultă aici!


Maia, fetiţa lui Teo Trandafir a înregistrat o melodie special pentru mami alături de trupa Taxi. Piesa este emoţionantă, mai ales că mesajul este unul singur: micuţa Maia îşi doreşte ca "mami să fie sănătoasă şi să nu lipsească mai mult de o zi de acasă".

Povestea videoclipului a început acum o lună, când Teo era încă la Viena şi nu ştia dacă va ajunge la Bucureşti la timp pentru 9 mai, ziua Maiei.

Sâmbătă, când a avut loc petrecerea de ziua Maiei, a fost prezentat clipul în prezenţa tuturor invitaţilor, iar surpriza a funcţionat la perfecţie.

Teo Trandafir a fost transportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie. Teo a fost supusă, pe 24 februarie, unei intervenţii chirurgicale majore, în urma complicaţiilor provocate de pancreatită şi a unei infecţii abdominale, anunţa atunci Clinica AKH din Viena, într-un comunicat de presă.

Părţile necrozate ale pancreasului au fost înlăturate şi s-a efectuat drenaj extensiv şi lavaj al cavităţii abdominale, precizau atunci medicii de la Clinica AKH. Teo Trandafir a fost operată, din nou, în martie, medicii austrieci fiind atunci rezervaţi în privinţa evoluţiei stării de sănătate.

Teo a revenit în ţară, luna trecută, după mai bine de trei luni de spitalizare.

×
Subiecte în articol: teo trandafir