x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesaj de condoleanțe din partea președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, în urma tragediei din București

Mesaj de condoleanțe din partea președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, în urma tragediei din București

31 Oct 2015   •   13:35
Mesaj de condoleanțe din partea președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, în urma tragediei din București

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a transmis un mesaj de condoleanţe în legătură cu tragedia care a avut loc vineri seara într-un club din Bucureşti, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

"Din partea Comisiei Europene, doresc să exprim condoleanţele mele familiilor şi prietenilor victimelor accidentului tragic de aseară dintr-un club din Bucureşti. Sunt foarte întristat să văd atâtea vieţi tinere găsindu-şi sfârşitul într-un mod atât de tragic. Gândurile mele sunt alături de familiile şi prietenii îndureraţi, precum şi alături de cei care depun toate eforturile pentru salvarea şi ajutorarea victimelor", se spune în comunicat.

Guvernul României a decretat trei zile de doliu naţional, începând de sâmbătă, ca urmare a incendiului din seara zilei de 30 octombrie, de la Clubul Colectiv din Capitală, care s-a soldat cu 27 de morţi şi peste 150 de răniţi.

Sursa: AGERPRES 

×