x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cele mai frumoase mesaje de ziua Sfântului Prooroc Ilie

Cele mai frumoase mesaje de ziua Sfântului Prooroc Ilie

de Redacția Jurnalul    |    20 Iul 2024   •   08:20
Cele mai frumoase mesaje de ziua Sfântului Prooroc Ilie
Sursa foto: Hepta

Peste 140.000 de români își vor serba sâmbătă ziua onomastică, de sărbătoarea Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul. Dintre aceștia 103.481 sunt bărbați și 42.343 sunt femei, conform datelor furnizate de Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date.

Ilie (88.501), Elias (6.793) și Iliuță (3.447) sunt cele mai des întâlnite nume între bărbații care îl au ca ocrotitor spiritual pe Sfântul Ilie. Lista continuă cu Lică (1.937), Elis (975), Ilia (444), Eliade(236), Ilieș (85), Iliuș (14) și Iliev (4).

În cazul femeilor care poartă numele Sfântului Ilie și derivate, cel mai întâlnit nume este Ilinca (28.150), urmat de Lia (6.904), Iliana (3.088), Lica (1.584), Eliana (1.375), Elis (577), Iliuța (394), Ilia (188) și Ilincuța/Ilincuta (83).

Iată cele mai frumoase urări și mesaje de Sf. Prooroc Ilie:

La mulți ani Ilie/ Iliana. Să ai o zi minunată!

Cine poate spune că nu am cea mai frumoasă floare lângă mine? Chiar și florile pălesc în față frumuseții sufletului tău! Să fii sănătoasă și fericită!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite! La mulți ani!

Cu ocazia zilei Sfântul Prooroc Ilie, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

Cu ocazia zilei tale onomastice îți doresc să ai parte numai de lucruri bune: sănătate, iubire, bucurii și momente frumoase alături de cei dragi. La mulți ani de Sfântul Prooroc Ilie!

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani !

De ziua ta, o lume ne desparte, însă te simt aici, chiar dacă ești departe. La mulți ani, de la mare depărtare.

Apostulul Ilie să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfântul Prooroc Ilie!

De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani!

E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui ta și de aceea este o zi speciala! La Mulți Ani!

×
Subiecte în articol: mesaje frumoase Sfântul Prooroc Ilie