x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ultimele mesaje găsite în telefonul Alinei, fata ucisă la Mangalia. „Nu mai suport vina că te-am înșelat... Găsește pe cineva mai bun!”

Ultimele mesaje găsite în telefonul Alinei, fata ucisă la Mangalia. „Nu mai suport vina că te-am înșelat... Găsește pe cineva mai bun!”

de Redacția Jurnalul    |    07 Aug 2023   •   15:43
Ultimele mesaje găsite în telefonul Alinei, fata ucisă la Mangalia. „Nu mai suport vina că te-am înșelat... Găsește pe cineva mai bun!”

Au apărut noi informații șocante în cazul crimei din Mangalia în care o adolescentă din Vaslui a fost ucisă de cea mai bună prietenă.

Anchetatorii au descoperit, pe telefonul Alinei, ultimul schimb de mesaje între fată și iubitul ei, chiar din dimineața crimei.

Fratele victimei, a declarat, la Antena 3 CNN, că mesajele nu au fost trimise de Alina, ci chiar de prietena ei cea mai bună, Loredana, care a ucis-o și care încerca, prin acele acel schimb de replici, să își creeze un alibi. 

”Ea: Vreau să ne despărțim. Nu mai suport vina că te-am înșelat... Găsește pe cineva mai bun!

El: Ce s-a întâmplat de nu dormi? De ce zici asta? Răspunde, te rog. Știu că nu sunt destul de bun și de ajuns...

Ea: Plec acasă, am plecat deja. Mă opresc în parc să fumez o țigară! Și după iau un taxi până la gară... Ai grijă de tine, Sergiu!

El: Nu am înțeles ce e cu tine. Ce s-a întâmplat? Ai zis că te culci. Te-ai certat cu Loredana? Răspunde, te rog frumos! Te rog frumos! De ce îmi faci așa?  Răspunde, te rog!”

Acestea au fost ultimele mesaje găsit de anchetatori în conversația cu iubitul fetei. 

”Nu înțeleg, ce e cu tine?” Ultimele mesaje găsite pe telefonul Alinei, fata ucisă la Mangalia, schimbate cu iubitul ei în dimineața crimei

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×
Subiecte în articol: Mangalia crima crima din mangalia