x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesajul tulburător al unei mame la un an după accidentul tragic care i-a schimbat viața

Mesajul tulburător al unei mame la un an după accidentul tragic care i-a schimbat viața

25 Sep 2015   •   16:29
Mesajul tulburător al unei mame la un an după accidentul tragic care i-a schimbat viața

Destiny Mantia dorește să promoveze un mesaj important la un an după ce o femeie care s-a urcat beată la volan a produs accidentul care i-a ucis soțul și fiul de un an.

„Actiunea unei persoane egoiste care a considerat ca este 'ok' să se urce la volan a curmat viața fiului meu inocent de 15 luni aflat pe bancheta din spate,” a scris Mantia. „Ea a distrus orice vis pe care îl aveam împreuna și a cauzat o durere inimaginabilă.”

Iată pledoaria mamei îndurerate „Această suferință ar fi putut fi prevenită dacă cineva ar fi oprit-o pe această femeie egoistă care băuse să se urce la volan”. „Puteți salva viața unei persoane! Nu permiteți prietenilor și rudelor să bea și să conducă. Fiți un avocat! Alăturați-vă cauzei mele! Trebuie să stopăm aceste probleme. Unul este prea mult. Nu vă urcați la volan dacă ați consumat alcool!”

Potrivit www.huffingtonpost.com, postarea femeii a fost share-uită de peste 41000 de ori și a primit mai mult de 4000 de comentarii prin intermedul cărora oamenii își exprimau susținerea.

Postarea a circulat pe toate rețelele de socializare și Destiny Mantia și-a exprimat recunoștința: „Vă mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte. Împreuna vom putea face diferența.”

 

×