x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesajul unui chirurg dintr-un spital din România a revoltat întreaga Românie: „Mâna dreaptă, după 12 ore de operații la 30 de grade...”

Mesajul unui chirurg dintr-un spital din România a revoltat întreaga Românie: „Mâna dreaptă, după 12 ore de operații la 30 de grade...”

16 Sep 2017   •   20:01
Mesajul unui chirurg dintr-un spital din România a revoltat întreaga Românie: „Mâna dreaptă, după 12 ore de operații la 30 de grade...”

Horea Feier este medic chirurg la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, iar postarea sa de pe Facebook cu o imagine în care își arată propria mână, după 12 ore de operații pe inimă, a devenit virală.

„Mâna dreaptă, după 12 ore de operații la 30 de grade...”, a scris chirurgul Horea Feier, în descrierea imaginii.

Și mesajul medicului a iscat controverse, acesta ridicând încă o dată mai multe probleme pe care sistemul medical din România le are.

„Să fii unitate care depinde direct de Minister a ajuns o batjocură. Problema e clima inexistentă: în sală sunt 30 de grade pe monitor, sub scialitică (lampa de operație - n.n.) sunt 33, iar sub halat Dumnezeu știe cât”, a adăugat medicul, răspunzând la comentariile apărute pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, într-un alt comentariu, medicul a scris: „Păi nu e treaba noastră, ci a Ministerului să dea banii pentru o climă nouă. Actuala a funcționat 20 de ani. Costul ar fi undeva între 20-30.000 EUR, pare-se, dar eu zic că pentru Minister ar fi o investiție pe 20 de ani într-o instituție care asigură asistență de specialitate pentru 3 milioane de oameni”.

×
Subiecte în articol: Horea Feier