x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesia de la Universitate

Mesia de la Universitate

de Toma Roman Jr    |    16 Apr 2012   •   13:23

In ultima vreme e o moda: cum vrea cineva casa, butelie sau e animat de scopuri nobile si defect la cap, se cocoata ba pe un stalp, ba pe un gard, ba pe o schela.

Azi, la Universitate, un fel de hipiot a reusit sa se suie pe macaraua santierului Teatrului National. Probabil fiindca bate soarele bland, s-a apucat sa faca nudism, aratand televiziunilor venite ciopor cat de dotat e. De fapt, nu e chiar gol, e imbracat cu un desen facut pe piept - simbolul pacii din anii 60. A scris pe contragreutatile macaralei 'Pace', ba chiar a afisat si un banner cu niste masini taiate si niste cai liberi, de unde deducem ca e si ecologist.

Fiindca tot e la inaltime, se crede si privighetoare, pentru ca din cand in cand baga cantecelul lui Seicaru cu 'Un copac cu flori'. Speram sa nu se intample ceva grav, sa nu-si rupa sarmanul om gatul facand vreo miscare gresita. Habar n-avem daca are ceva la mansarda sau e exhibitionist neclinic, dar in orice caz trebuie remarcat ca personajul nu sufera de rau de inaltime.

×