x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Meteorologii au anunţat ploi până miercuri

Meteorologii au anunţat ploi până miercuri

26 Iul 2010   •   00:00
Meteorologii au anunţat ploi până miercuri

Ploile torenţiale vor continua să afectează în continuare nordul, centrul şi estul ţării cel puţin până luni seară, iar de marţi ele se vor extinde şi către est. De miercuri însă, vremea se va îndrepta.



Astăzi, ploile torenţiale îşi vor face simţită prezenţa în nordul, centrul şi estul  ţării. În regiunile vestice, aversele sunt aşteptate doar la nivel local. Valorile termice sunt agreabile, urmând să se încadreze între 20 de grade în depresiuni şi 30 de grade în sud-est.

Marţi, din nou avem nevoie de umbrele, deşi vântul în rafale s-ar putea să facă inutil şi acest accesoriu. Va ploua în special în centru, în est şi nord, unde e posibilă şi grindină, pe lângă descărcările elecrice şi rafalele de vânt care vor dicta aspectul zilei în aceste regiuni.

Spre vest şi sud-vest, regimul termic e scăzut la nivelul întregii ţări, cu valori de 19 grade la Satu Mare, 22 la Sibiu şi Suceava, spre 27-28 în Bucureşti şi cel mult 29 de grade la Călăraşi şi Tulcea.

Începând de miercuri, vremea se îndreaptă, scrie realitatea.net. Iese soarele, iar ploile slăbesc şi nu mai acoperă decât zone mici din regiunile intracarpatice, în timp ce în sud şi est, abia dacă mai dă câte o ploaie. În plus, aerul răcoros rămâne în continuare la noi, aşa că vom avea în continuare temperaturi plăcute, de  22 de grade în Baia Mare, 24 la Arad şi Suceava, 29 în Capitală, de unde ploile lipsesc, şi 30 la Giurgiu, Călăraşi şi Brăila.

×
Subiecte în articol: meteo