x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Metereologii avertizează: Vreme instabilă în toată ţara!

Metereologii avertizează: Vreme instabilă în toată ţara!

08 Iun 2009   •   00:00

Meteorologii anunţă că astăzi vremea va fi instabilă în toată ţara, fiind posibile adverse de ploaie şi vânt. Cu toate acestea temperaturile vor depăţi 24 de grade Celsius.



Potrivit site-ului Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în Banat şi Crişana se anunţă vreme în general frumoasă, fiind însă condiţii de ploaie, cu temperaturi cuprinse între 26-29 de grade Celsius. În Maramureş, vremea este instabilă, cu cer noros, fiind posibile izolat adverse, iar temperaturi se anunţă a fi cuprinse între 24-28 de grade Celsius. De asemenea, în Moldova, vremea se anunţă instabilă, cu adverse de ploaie, iar temperaturile vor fi între 25-30 de grade Celsius. În Transilvania, vremea se anunţă uşor instabilă, cu averse locale de ploaie, iar temperaturile vor fi între 24-29 de grade Celsius. În Muntenia, vremea se anunţă călduroasă, cu temperaturi de 28-34 de grade Celsius, cer temporar noros, cu averse locale, iar în timpul ploilor vântul se va intensifica. Şi în Dobrogea, se anunţă izolat adverse, însă meteorologii susţin că vremea va fi în general frumoasă cu temperaturi de24-30 de grade Celsius.

Duminică, s-a înregistrat prima zi caniculară din acest an, în care temperaturile au fost peste 30 de grade Celsius în toată ţara, în Bucureşti înregistându-se 36 de grade Celsius,

×
Subiecte în articol: observator grade celsius