x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mic război la Dunăre: Doi şoferi bulgari atacă un controlor de trafic în Vama Giurgiu

Mic război la Dunăre: Doi şoferi bulgari atacă un controlor de trafic în Vama Giurgiu

13 Dec 2010   •   10:18

Doi şoferi bulgari sunt audiaţi de procurorii Parchetului Giurgiu după ce au bătut cu pumnii şi picioarele un control de trafic din Vama Giurgiu care a intervenit în disputa acestora cu o angajată care le ceruse rovinieta, conform Mediafax.

Incidentul s-a petrecut duminică, fiind înregistrat de camerele de supraveghere din Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu.

Potrivit reprezentanţilor Agenţiei de Control şi Încasare Giurgiu, primele cercetări arată că iniţial o functionară le-a cerut rovinieta celor doi bulgari, tată şi fiu, iar aceştia au devenit brusc nervoşi şi au intrat în ghereta angajaţilor Companiei Naţionale de Drumuri. Acolo, un controlor de trafic a încercat să îi calmeze pe bărbaţi, dar aceştia l-au lovit cu pumnii şi picioarele.

"Camerele de supraveghere i-au surprins pe cei doi şoferi, care şi-au pierdut cumpătul când funcţionara le-a cerut rovinieta înainte de a ieşi din România. După ce l-au lovit pe funcţionar cu pumnii şi picioarele, colega controlorului agresat s-a strecurat pe lângă cei doi bulgari şi a alergat după ajutor. Camerele de supraveghere i-au surprins pe cei doi şoferi, care şi-au pierdut cumpătul când funcţionara le-a cerut rovinieta înainte de a ieşi din România. A fost rănit, lovit la nas, avea o ruptură. I-a curs foarte mult sânge, iar diagnosticul va fi stabilit după ce medicul o să-i elibereze un certificat medical", a declarat Nelu Simion, şeful Agenţiei Control şi Încasare Giurgiu.

Cei doi bulgari au fost audiaţi de către poliţiştii de frontieră, în timp ce controlorul de trafic a depus plângere penală împotriva acestora. Luni dimineaţă, şoferii bulgari au fost duşi la audieri la Parchetul Giurgiu, care va stabili dacă va emite pe numele lor ordonanţe de reţinere pentru infracţiunea de ultraj.

 

×