x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Microbuzul implicat în accidentul din Ungaria, înregistrat ca autoturism cu 8+1 locuri

Microbuzul implicat în accidentul din Ungaria, înregistrat ca autoturism cu 8+1 locuri

de Departamentul Online    |    31 Oct 2011   •   10:40

Microbuzul implicat in accidentul din Ungaria soldat cu moartea a 14 persoane a fost inregistrat in actele oficiale ca avand o capacitate de 8 plus 1 pasageri. Cu toate acestea, la momentul accidentului, in microbuz se aflau 15 persoane.

"Masina implicata in accident este inregistrata la Politie ca autoturism cu o capacitate de opt locuri plus cel al soferului. Este inmatriculata pe persoana fizica. Nu era necesara licenta de transport pentru ca pentru autoturisme nu este necesara o astfel de licenta", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arges, citat de Mediafax.

14 romani au murit si alti doi au ajuns in stare grava la spital in urma unui grav accident rutier produs pe o autostrada din Ungaria. In accident au fost implicate doua autovehicule conduse de romani, un TIR care venea dinspre Arad si se indrepta catre Budapesta si un microbuz care venea de la Valencia, cu destinatia Bucuresti.

Cele doua persoane care au supravietuit accidentului, printre care si soferul TIR-ului, au fost spitalizate la Szeged.

Accidentul a avut loc pe autostrada M43, in jurul orei 23:30, la jumatatea distantei dintre localitatile Mako si Szeged.

×