x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihaela Rădulescu, PRIMA DECLARAŢIE despre problemele familiei Marin-Bănică: "Andreea m-a pus la zid când am atacat presa" (VIDEO)

Mihaela Rădulescu, PRIMA DECLARAŢIE despre problemele familiei Marin-Bănică: "Andreea m-a pus la zid când am atacat presa" (VIDEO)

24 Ian 2013   •   09:14
Mihaela Rădulescu, PRIMA DECLARAŢIE despre problemele familiei Marin-Bănică: "Andreea m-a pus la zid când am atacat presa" (VIDEO)

Mihaela Rădulescu înţelege reacţia virulentă a Andreei Marin faţă de modul în care a fost asaltată de paparazzi la întoarcerea în ţară. Diva a amintit că şi ea a trecut, la rândul ei, prin mai multe episoade de acest gen.

“Perioada asta va fi foarte importantă pentru Andreea. Toţi sunt curioşi unde se va duce. Ea trebuie să facă faţă acestui tip de acţiune din partea presei de scandal. Eu, când am tras linie, mi-am dat seama că nu am ce să fac. Dacă e să devii brusc interesantă pentru presa de scandal, dacă ţi-ai schimbat partenerul, este un subiect bun pentru ziarişti”, a spus Mihaela, la Antena 1.

Vedeta de televiziune a explicat că nu a plecat din România din cauza presei de scandal, ci pentru că aşa a considerat că este mai bine pentru fiul ei.

“Familia mea s-a relaxat intre timp. I-am antrenat sa nu mai puna tot la suflet. imi aduc aminte ca am fost pusa la zid ca am atacat presa, chiar si de Andreea, la acel moment. Eu paream cea isterica, care a reactionat prea virulent, care a avut opinii vehemente. E bine sa nu dai verdicte fiindca ti se poate intampla si tie. Ajungi chiar la aceleasi reactii. Reactia Andreei este normala, era cu fetita in masina”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

×