x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihaela Rădulescu revine!

Mihaela Rădulescu revine!

23 Mai 2013   •   14:23
Mihaela Rădulescu revine!
Sursa foto: Bogdan Chesaru/Intact Images

Nu pe sticlă, ci în spaţiul virtual, pe platforma 22foryou.co unde, zilnic, va scrie despre tot felul de lucruri, în secţiuni botezate: „Dimineaţa mea”, „My Guilty Pleasure”, „Mirodenii”, "Into My World”, Out of My World”.

„De azi mă găsiţi pe 22foryou.co. Dacă aveţi gânduri bune şi nevoie de inspiraţie sau energie, vă aştept cu drag. Sigur nu vă face rău, aşa că, dacă aveţi chef, vă dau întâlnire zilnic, dimineaţa, cu câte o poveste şi-o poză, o idee şi-o păţanie, ce s-o nimeri să traiesc sau să simt”, anunţă Mihaela pe pagina ei de Facebook, pe care n-a mai utilizat-o de o bună bucată de timp. Şi adaugă: „platforma 22foryou.co e o lume inventată de Dana Budeanu, în care am fost invitată alături de Alexandru Abagiu şi Sorin Stratulat. Scriem toţi pentru voi, despre ce ne preocupă, despre ce ar putea inspira şi pe alţii (mai ales altele) şi nu vrem decât să intraţi şi voi în această lume, cu mintea şi sufletul deschise şi curioase”.

Mihaela a scris deja în toate secţiunile site-ului. „Ca tot omul, îmi doresc câteva lucruri pe care ori n-am bani să le cumpăr ori nu le găsesc uşor... Unele sunt chiar imposibil de achizitionat - aparatul de filmat al lui Charlie Chaplin , de pildă, pe care-l visez mereu în unica mea colecţie, cea de aparate foto şi de filmat vechi. Altele nu sunt obiecte, ci locuri pe care vreau să le văd. Fiinţe pe care aş vrea să le cunosc. Case în care mi-ar plăcea să locuiesc. Deprinderi sau talente pe care mi-ar plăcea să le am. Toţi avem dreptul la un wishlist. Aici vor locui câteva din visele mele, mai bizare sau mai casnice, mai valoroase sau mai surprinzătoare”, a publicat ea în secţiunea „My Wishlist”.

Aşadar, despre fiul ei, Ayan, şi bărbatul de azi, despre lista de dorinţe şi prietenia dintre două femei, despre dimineţile şi plăcerile vinovate ale Mihaelei veţi afla, direct de la sursă, pe 22foryou.co. (A.N.)

×
Subiecte în articol: Mihaela Radulescu facebook