x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihai Bendeac lasă Mondenii pentru Antena 1

Mihai Bendeac lasă Mondenii pentru Antena 1

de Adriana Paduraru Vaduva    |    18 Aug 2009   •   00:00

Mihai Bendeac a anunţat ieri pe blogul său că întrerupe colaborarea cu Prima TV. După trei ani în care a activat la "Mondenii", Bendeac a bătut palma cu Antena 1.

În stilu-i caracteristic, Mihai Bendeac a precizat că semnarea actelor se va face în direct. "M-am săturat aşa de tare de ideea că semnarea unui contract de o vedetă cu o televiziune e un subiect tabu şi ascuns în spatele unor uşi ferecate cu mii de lacăte şi jurăminte de tăcere veşnică, încât m-am decis să schimb asta. (...) M-am decis ca pentru prima dată in istoria televiziunilor din România, semnarea actelor să se facă în direct. Veţi afla atunci şi despre ce perioadă e vorba şi ce implică proiectul. Deocamdată vă pot spune că e vorba de un show unde voi avea triplu rol: realizator, regizor şi interpret", a menţionat noua vedetă a postului din Băneasa.

Telespectatorii îl vor putea urmări pe Bendeac, la Antena 1, cel mai probabil după mijlocul lunii septembrie, datele privind ziua şi segmentul orar în care va fi difuzată emisiunea nefiind încă stabilite cert. "Nu pot spune mai multe, doar că va fi cât mai american cu putinţă", a declarat Bendeac.

×
Subiecte în articol: antimonden mondenii antena 1