x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihalache, acuzat de crimă

Mihalache, acuzat de crimă

de Carmen Plesa    |    Monalise Hihn    |    04 Feb 2010   •   00:00

Vicepreşedintele PD-L Hunedoara, Marian Mihalache, a fost acuzat oficial de uciderea iubitei sale, Loredana Pricăjan, şi se află în arest, a anunţat ieri Irish Times. "Nu am omorât-o pe Loredana Pricăjan şi nu am nimic altceva de declarat", a spus Mihalache.



"Vrem corpul fetei înapoi. Obiceiul Ortodox cere ca trupul celui mort să fie privegheat de familie şi de prieteni cel puţin o noapte înainte de înmormântare"
Mia Pricăjan - mama Loredanei

La 10 februarie, el va compărea în faţa Tribunalului din Cloverhill. Judecătoarea Anne Ryan a cerut ca suspectul să fie evaluat psihologic şi să primească tratament medical adecvat. Tribunalul i-a desemnat, de asemenea, un translator. Mama asistentei românce ucise la Dublin săptămâna trecută le-a spus jurnaliştilor de la The Independent că aşteaptă ca sicriul fetei să fie trimis în România, pentru înmormântare. Mia Pricăjan (62 de ani) a declarat că fiica ei plănuia să-şi cumpere o casă în cursul acestui an şi să se stabilească în Irlanda. "Corpul ei nu a fost adus deocamdată în România, din cauza investigaţiilor", a mai spus mama tinerei. Ea le-a mai spus jurnaliştilor abia vineri a fost anunţată de poliţia română că fiica ei a fost găsită moartă. Mia Pricăjan a mai spus că fiica ei se afla într-o relaţie cu un bărbat român de mai mulţi ani şi că se despărţeau şi se împăcau des. Potrivit mamei tinerei, bărbatul voia ca Loredana să se întoarcă în ţară.

×
Subiecte în articol: observator