x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Milionarul de la Loto, invaluit inca in mister

Milionarul de la Loto, invaluit inca in mister

10 Ian 2005   •   00:00

Numele castigatorului tragerii loto 6/49 din 2 ianuarie nu este nici acum cunoscut. Stapanul milionului de dolari pus la bataie de Loteria Romana nu s-a aratat nici ieri.

NOROCOS. La tragerea speciala de Anul Nou si-au incercat norocul aproximativ 1,5 milioane de romani care au jucat 3,2 milioane de variante. Sansele de a nimeri cele sase numere norocoase au fost foarte reduse, de doar 20 la suta. Cu toate acestea, un jucator a reusit sa ghiceasca toate cele sase numere extrase, devenind astfel castigatorul intregii sume alocate la categoria intai. Misteriosul roman a jucat la una dintre agentiile Loto de pe Valea Prahovei. Nu se cunoaste decat ca el a mizat pe o varianta complexa, jucand suma de 300.000 de lei, in conditiile in care o varianta simpla a costat 50.000 lei. Cu toate ca numerele castigatore au fost anuntate in urma cu opt zile, pana in acest moment premiul nu a fost revendicat de nimeni. Castigatorul este asteptat in continuare sa-si ridice premiul, care consta intr-un milion de dolari net, un apartament cu doua camere si un autoturism de lux.

SUPLIMENTARE. La extragerea de duminica seara, nu a existat nici un castigator la categoria I, reportul fiind de 24,3 miliarde de lei. Directorul de marketing al Loteriei Romane, Adrian Albu, a declarat ca pe toata durata lunii ianuarie, la fiecare tragere se vor adauga 5 miliarde la suma pusa in joc la categoria I. Extragerile vor avea caracter special, pretul unei variante simple fiind de 50.000 de lei. (Radu Crivat)

×
Subiecte în articol: observator