x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Minculescu, internat în Germania

Minculescu, internat în Germania

12 Feb 2009   •   00:00
Minculescu, internat în Germania

Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, e internat într-o clinică din Germania, unde va fi supus unor investigaţii medicale, deoarece starea sa de sănătate s-a înrăutăţit, informează Antena 3. Potrivit unor surse din anturajul său, cântăreţul suferă de ciroză într-o formă avansată.



Cosmin Nicoară, managerul trupei, a confirmat informaţia, însă nu a oferit nici un alt detaliu, precizând că noutăţi despre starea lui Cristi Minculescu, în vârstă de 50 de ani, vor fi date publicităţii la începutul săptămânii viitoare

Bistriţa-Năsăud. Concertul trupei Iris a fost anulat
Trupa Iris, care trebuia să susţină duminică, 15 februarie, un concert la Bistriţa, a anunţat că spectacolul nu se va mai ţine, din cauza problemelor de sănătate ale solistului Cristi Minculescu, potrivit Agerpres. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc la Centrul municipal de cultură 'George Coşbuc' din Bistriţa, făcând parte din turneul de promovare a noului single al trupei, 'Vino pentru totdeauna', de pe albumul 'Maxima'. Biletele au fost puse în vânzare la preţul de 50 de lei, dar, potrivit datelor oferite de reprezentanţii centrului de cultură bistriţean, s-au vândut mai puţin de 150 de bilete, adică doar o jumătate din capacitatea sălii de spectacole. Bistriţenii care deja au cumpărat bilete la acest concert vor primi banii înapoi.

×
Subiecte în articol: romania