x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministerul de Interne vrea să cumpere şi în 2010 whisky, coniac şi gin pentru poliţiştii în concediu

Ministerul de Interne vrea să cumpere şi în 2010 whisky, coniac şi gin pentru poliţiştii în concediu

12 Mai 2010   •   00:00

Ministerul de Interne a demarat procedurile pentru achiziţionarea prin licitaţie de sticle de whisky, coniac şi gin pentru unităţile de odihnă şi agrement ale instituţiei din Predeal, Braşov şi Mamaia folosite de propriii angajaţi, astfel de achiziţii fiind efectuate regulat şi în anii anteriori.

Conform unui anunţ de licitaţie lansat de minister, vor fi cumpărate cantităţi de whisky Ballantines, Johnnie Walker, Jack Daniels, Teachers, J.B., Grant's, Chivas Regal, coniac Alexandrion, Jidvei şi Metaxa, gin Wembley şi Beefeater, data-limită de depunere a ofertelor fiind stabilită pentru sfârşitul acestei săptămâni.

Sticlele de alcool vor fi livrate la depozitul MAI din Bucureşti şi unităţile de odihnă ale ministerului din Predeal, Braşov şi Mamaia. Şeful Direcţiei de Informare şi Relaţii Publice a MAI, Alina Ienciu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că produsele sunt destinate consumului în centrele de agrement ale instituţiei din Bucureşti, de pe litoral şi din staţiunile montane şi că fondurile pentru acestea reprezintă venituri proprii, din prestări de servicii.

Ministerul achiziţionează respectivele băuturi pentru asigurarea funcţionării complexelor în perioadele de concedii, a mai spus Ienciu. Potrivit acesteia, peste 30.000 de angajaţi ai MAI beneficiază de serviciile oferite de centrele de agrement.

×
Subiecte în articol: observator