x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Miniştrii UDMR şi UNPR au absentat de la bilanţul guvernării Ungureanu

Miniştrii UDMR şi UNPR au absentat de la bilanţul guvernării Ungureanu

de Mediafax    |    02 Mai 2012   •   15:56
Miniştrii UDMR şi UNPR au absentat de la bilanţul guvernării Ungureanu

Premierul demis Mihai Razvan Ungureanu a evitat sa comenteze absenta ministrilor UNPR si a principalilor ministri ai UDMR de la bilantul guvernarii, spunand ca absenta trebuie justificata chiar de acestia, insa le-a multumit pentru ca au sustinut Guvernul de-a lungul activitatii.

"Despre aceasta absenta trebuie sa-i intrebati pe ei. Fiecare are un motiv pentru absenta, dar vreau sa dau o nota de gratitudine pentru partidele care au sustinut Guvernul", a spus Ungureanu jurnalistilor.

Ministrii UNPR si principalii ministri ai UDMR aoprea hunoru lipsit de la conferinta de presa in care premierul demis Ungureanu si-a prezentat bilantul la Palatul Victoria, seful Guvernului fiind insotit la aceasta actiune doar de ministrii PDL.

Din partea UDMR, la conferinta de bilant au participat totusi ministrul Sanatatii si secretarul general al Guvernului, in timp ce vicepremierul Marko Bela, aflat in Palatul Victoria, si liderul UDMR, Kelemen Hunor, au absentat.

La conferinta nu au participat nici ministrii Apararii si de Externe, liderii UNPR Gabriel Oprea si Cristian Diaconescu.

×
Subiecte în articol: udmr miniştri unpr bilanţ absenta