x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministrul Justiţiei: Sunt convins că Laura Codruţa Kovesi are capacitatea de a continua activitatea pozitivă a DNA

Ministrul Justiţiei: Sunt convins că Laura Codruţa Kovesi are capacitatea de a continua activitatea pozitivă a DNA

09 Mai 2013   •   12:25
Ministrul Justiţiei: Sunt convins că Laura Codruţa Kovesi are capacitatea de a continua activitatea pozitivă a DNA
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat joi, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, că Laura Kovesi are capacitatea de a continua activitatea pozitivă a DNA şi de a face echipă cu ceilalţi candidaţi propuşi.

"Doamna Kovesi nu cred că mai are nevoie de prezentări. O cunoaştere foarte bună a problemelor sistemului, o prezentare consolidată, atât pe problematica internă, cât şi din perspectiva activităţii din ultimul timp la Bruxelles. Sunt absolut convins că doamna Kovesi are capacitatea de a continua activitatea pozitivă a DNA, are capacitatea de a face echipă cu ceilalţi candidaţi propuşi. De altfel, într-un fel sau altul a şi lucrat cu o parte dintre ei. Deci nu am niciun fel de, să spunem, emoţii, că lucrurile nu vor fi gestionate decât foarte bine şi de aici încolo", a spus Cazanciuc, după ce Secţia pentru procurori a CSM a audiat-o pe Kovesi.

În opinia lui Cazanciuc, Laura Codruţa Kovesi poate fi considerată din interiorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, deoarece ea a coordonat această structură în calitate de procuror general.

×