x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator România va avea 890 de kilometri noi de piste pentru biciclete

România va avea 890 de kilometri noi de piste pentru biciclete

04 Noi 2022   •   16:35
România va avea 890 de kilometri noi de piste pentru biciclete

România va avea 890 de kilometri noi de piste pentru biciclete, spune ministrul Mediului, Tanczos Barna. El anunță că în doar două minute autoritățile locale au depus proiecte de realizare a drumurilor pentru bicicliști în valoare de 755 de milioane de lei.

„România va avea 890 kilometri noi de piste pentru biciclete. Astăzi, în doar două minute de la lansarea programului, autoritățile locale au depus proiecte de realizare a drumurilor pentru bicicliști în valoare de 755 milioane de lei. 108 primării, asociații de dezvoltare și consilii județene, din 30 de județe au optat pentru dezvoltarea infrastructurii velo”, afirmă, vineri, Tanczos Barna.

Ministrul Mediului apreciază că „succesul programului și epuizarea rapidă a bugetului arată un interes crescut pentru o mobilitate sustenabilă”.

„Noile piste pentru biciclete vor asigura o alternativă ecologică la transportul auto și vor contribui la un mediu mai curat și mai sănătos. Felicitări autorităților locale care au depus proiecte și succes în implementarea lor”, încheie Tanczos Barna.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: piste pentru biciclete