x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministrul Sănătății, despre declararea deceselor COVID: Sunt diferențe între sistemele de raportare

Ministrul Sănătății, despre declararea deceselor COVID: Sunt diferențe între sistemele de raportare

28 Apr 2021   •   17:03
Ministrul Sănătății, despre declararea deceselor COVID: Sunt diferențe între sistemele de raportare
Sursa foto: Lucian Alecu

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, susține că, potrivit unui raport preliminar al comisiei de anchetă privind declararea deceselor COVID, există diferențe între sistemele de raportare.

Ministrul Sănătății a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că raportul preliminar i-a fost trimis miercuri de membrii comisiei de anchetă.

„Am solicitat un raport preliminar, mi-a fost prezentat astăzi, există diferențe între diversele sisteme de raportare. Nu știm exact cauza”, a explicat ministrul Sănătății.

Ioana Mihăilă a mai spus că forma finală a raportului va fi prezentată pe 7 mai. Raportul este realizat de membrii comisiei de anchetă din cadrul Ministerului Sănătății și de reprezentanți ai altor instituții.

Subiectul a fost abordat pentru prima dată de fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, și a stârnit numeroase discuții între membrii coaliției de guvernare.

×
Subiecte în articol: ioana mihaila