x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministrul Stănişoară, aşteptat la audieri

Ministrul Stănişoară, aşteptat la audieri

08 Sep 2009   •   00:00

Ministrul Apărării, Mihai Stănişoară, precum şi secretarul de stat Aurel Lascu şi şeful DGIA, Gheorghe Savu, sunt aşteptaţi, în această dimineaţă, de comisiile de Apărare din Parlament pentru audieri.



Purtătorul de cuvânt al MApN, maiorul Constantin Spânu, a confirmat prezenţa la eveniment a ministrului dar nu a putut oferi pentru moment amănunte legate de eventuala participare a secretarului de stat, Aurel Lascu.

Ministrul şi ceilalţi oficiali MApN vor fi întrebaţi de parlamentarii din comisiile de apărare în legătură cu procesul de delaborare a muniţiilor în general şi în legătură cu cantităţile de muniţii delaborate. De asemenea, oficialii MApN vor fi întrebaţi despre programele de înzestrare care sunt încă neafectate de modificarea bugetului Ministerului.

Tot astăzi, la comisiile reunite de apărare, sunt aşteptaţi şefii DGIPI Ionel Georgescu, SPP Lucian Pahonţu şi STS, Marcel Opriş, informează Mediafax.

Potrivit lui George Scutaru, vicepreşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, cei trei şefi ai SPP, STS şi DGIPUI "vor fi întrebaţi, în linii mari, în legătură cu subiecte precum acuzaţiile lui Viorel Hrebenciuc de poliţie politică, interceptările de la Comisia Udrea şi cazul Băbeni".

×
Subiecte în articol: observator