x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministrul Transporturilor: Este puțin probabil ca din 15 mai toate zborurile interne și internaționale să fie reluate

Ministrul Transporturilor: Este puțin probabil ca din 15 mai toate zborurile interne și internaționale să fie reluate

01 Mai 2020   •   16:48
Ministrul Transporturilor: Este puțin probabil ca din 15 mai toate zborurile interne și internaționale să fie reluate
Sursa foto: gov.ro

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, vineri, că este foarte puțin probabil ca zborurile interne și internaționale să fie reluate după data de 15 mai.

Lucian Bode a mai afirmat că persoanele care au achiziționat bilete de avion ar urma să primească vouchere pentru alte zboruri viitoare.

„Noi trebuie să ne gândim cum ne asigurăm pentru fiecare mod de transport în parte că cetățenii se pot deplasa sigur și riscul de îmbolnăvire este minim. Este puțin probabil ca din 15 mai toate zborurile interne și internaționale să fie reluate. Suntem în discuții atât la nivel național, cât și  la nivel european, pe fiecare mijloc de transport în parte, să vedem cum reluăm această activitate, gradual. Ce înseamnă asta? Că probabil companiile vor relua zborurile interne, la nivel regional. Nu la nivelul tuturor celor 16 aeroporturi!, a declarat ministrul, potrivit Antena 3. 

×