x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministrul Valerian Vreme,"ochit" de radar în Buzău

Ministrul Valerian Vreme,"ochit" de radar în Buzău

de Mara Raducanu    |    Alexandru Radescu    |    17 Aug 2011   •   09:55
Ministrul Valerian Vreme,"ochit" de radar în Buzău

Valerian Vreme, Ministrul Comunicatiilor, a fost detectat de radar in timp ce conducea cu 144 km/h pe soseaua europeana, in afara localitatii Racoviteni, judetul Buzau, masina de serviciu, fiind amendat cu 603 lei. Politistii l-au sanctionat contraventional pe ministrul Vreme cu 6 puncte penalizare si 9 puncte amenda. "Intr-adevar, domnul ministru conducea masina de serviciu, era singur si se indrepta spre Bacau", au declarat pentru Jurnalul National surse din cadrul Politiei Buzau.

De la Biroul de Presa al SPP am aflat ca ministrul Comunicatiilor nu face parte dintre ministrii care beneficiaza de protectia serviciului. "Domnul ministru nu beneficiaza de protectia serviciului nostru. Activitatea dansului il intereseaza. Exista mai multe niveluri de protectie a demnitarilor", ne-au declarat oficialii institutiei.

Reprezentanti ai MCSI ne-au precizat ca ministerul are un singur sofer angajat, dar au refuzat sa ne spuna mo­tivul pentru care ministrul condu­cea singur masina. Incidentul s-a petrecut vineri seara (12 august), dupa ora 20:00.

×
Subiecte în articol: ministru radar valerian vreme