x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea, acreditat la Cotroceni. Care e prima întrebare pe care i-ar pune-o lui Băsescu

Mircea Badea, acreditat la Cotroceni. Care e prima întrebare pe care i-ar pune-o lui Băsescu

14 Mai 2014   •   00:00
Mircea Badea, acreditat la Cotroceni. Care e prima întrebare pe care i-ar pune-o lui Băsescu

În cadrul emisiunii Sinteza zilei, directorul postului Antena 3, Mihai Gâdea, a anunţat că instituţia pe care o conduce a solicitat instituţiei prezidenţiale acreditarea lui Micea Badea la Palatul Cotroceni.

Mircea Badea şi-a exprimat speranţa că va primi acreditarea. şi că "s-a născut pregătit" pentru această funcţie şi că de abia aşteaptă să ajungă în conferinţele de presă organizate la Cotroceni şi să-i vină rândul să pună întrebări preşedintelui Traian Băsescu.

Badea a spus că daca ar fi deja acreditat la Cotroceni, în contextul problemelor actuale, întrebarea pe care i-ar fi pus-o lui Traian Băsescu ar fi fost una plină de bun simţ şi în conformitate cu interesul public. "Cum apreciaţi, având în vedere vasta dumneavoastră experienţă, în domeniul politicii externe, evident, cam câte sticle de vodcă ar fi consumat domnul Rogozin înainte de declaraţia sa", a spus Badea că ar fi sunat prima întrebare pe care ar fi pus-o la Cotroceni.

×
Subiecte în articol: mircea badea traian basescu