x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: „Avem o certitudine: Kovesi a fost în sufrageria lui Oprea. Eu aș fi fericit nu dacă își dă demisia, ci dacă...”

Mircea Badea: „Avem o certitudine: Kovesi a fost în sufrageria lui Oprea. Eu aș fi fericit nu dacă își dă demisia, ci dacă...”

04 Oct 2017   •   07:35
Mircea Badea: „Avem o certitudine: Kovesi a fost în sufrageria lui Oprea. Eu aș fi fericit nu dacă își dă demisia, ci dacă...”

Mircea Badea a comentat în emisiunea „În Gura Presei” dacă Laura Codruța Kovesi ar trebui să își dea demisia sau nu. Realizatorul recunoaște că ar fi mult mai fericit dacă șefa DNA ar ajunge la închisoare.

„Că își dă Kovesi demisia, asta nu mă interesează în momentul acesta foarte tare, nici dacă se duce la Comisie sau nu, nu mă interesează foarte tare. Fericit pe mine m-ar face nu să-și dea demisia Kovesi, ci să intre la pușcărie. Locul doamnei Kovesi este la pușcărie. Dânsa a făptuit fapte penale nenumărate, a construit un sistem odios de represiune pentru stăpânii ei care au numit-o, interni sau externi, și pentru aceste fapte trebuie să înfunde pușcăria cred că pe viață. (...) Să o aud pe madam care cu gura ei să spună: „Da, am fost în sufrageria lui Oprea” nu găsesc nicio satisfacție și niciun folos. Avem o certitudine: ea a fost în sufrageria lui Oprea. Ea a fost. Că o spune ea cu voce tare sau că nu o spune, ea a fost în sufrageria lui Oprea. Există chiar și un act al Parchetului în care se spune că a fost”, a spus Mircea Badea.

Realizatorul a completat: „Ce a făcut Kovesi în sufragerie mi se pare mai puțin relevant. Ceea ce mi se pare important este doar că a fost. De ce? Asta dovedește un fapt pe care l-am demonstrat din multe bucăți mici puse cap la cap de când e ea numită în funcție până în zilele noastre. Înseamnă că este o slugă”.

×
Subiecte în articol: mircea badea