x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: Cine-și pune la avatar o imagine de genul asta - prostovan cu crengi

Mircea Badea: Cine-și pune la avatar o imagine de genul asta - prostovan cu crengi

12 Dec 2014   •   20:11
Mircea Badea: Cine-și pune la avatar o imagine de genul asta - prostovan cu crengi
Sursa foto: Mircea Badea: Cine-și pune la avatar o imagine de genul asta - prostovan cu crengi

Mircea Badea s-a adresat din nou publicului de pe Facebook, încercând să atragă atenția asupra postărilor excesive despre paranormal și alte domenii șic și crazy, care domină în acest moment spațiul virtual “feisbucist". Badea nu numește pe cineva anume, dar cataloghează persoanele care împrăștie inepțiile ca: "prostovani cu crengi". Iată ce a scris prezentatorul Antenei 3 pe Facebook:

"Nimic nu e mai stupid sau amuzant decat posturile feisbuciliste despre paranormal, ezoteric, daci, draci, etc. Am cateva pagini preferate la care rad cu lacrimi. Iar comentariile sunt si mai amuzant descreierate. P.S. Sa nu uit: cine-si pune la avatar o imagine de genul asta este, prin conformism cronic si spirit de turma, prostovan cu crengi".

De curând, Badea a mai avut o ieșire (click aici), de asemenea justificată, privind subiectul Burci-Antena 3. Pentru cei care nu cunosc discuția, s-a lansat zvonul că patronul trustului Adevărul are de gând să preia Antena 3 și să-i dea afară pe toți jurnaliștii incomozi de acolo. Având în vedere că trustul Adevărul și-a cerut insolvența, adică e falimentar, posibilitatea ca Cristian Burci să preia Antena 3 este zero. Însă, acest lucru nu i-a oprit pe iubitorii zvonurilor de pe Facebook să împrăștie vestea ca fiind o certitudine. “Bai imbecili “frumosi si liberi”, scrie Mircea Badea pe Facebook...(citește și Mircea Badea, FURIOS pe Facebook: “Băi cretinilor…”)



×
Subiecte în articol: mircea badea avatar prostovan crengi