x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea, despre noile reguli impuse pentru achiziții online: „Deci, ca să ştiţi. Că poate erai la duş. Gata, la locker. Mai bine îţi comanzi din prima la locker”

Mircea Badea, despre noile reguli impuse pentru achiziții online: „Deci, ca să ştiţi. Că poate erai la duş. Gata, la locker. Mai bine îţi comanzi din prima la locker”

de Redacția Jurnalul    |    19 Mar 2024   •   15:45
Mircea Badea, despre noile reguli impuse pentru achiziții online: „Deci, ca să ştiţi. Că poate erai la duş. Gata, la locker. Mai bine îţi comanzi din prima la locker”

În cadrul ediției de luni seară a emisiunii "În gura presei", difuzată pe Antena 3 CNN, Mircea Badea a adus în atenție noile reguli impuse pentru românii care fac achiziții online. Potrivit informațiilor prezentate de acesta, companiile de curierat au implementat noi regulamente care afectează livrarea la domiciliu pentru comenzile plătite online, dar neprimite la primul apel al curierului.

Conform unui articol citat de Mircea Badea în emisiune, se menționează că unele companii de curierat nu mai efectuează livrarea la domiciliu în situația în care destinatarul nu este găsit la prima încercare de livrare, chiar dacă plata a fost efectuată în prealabil.

Astfel, în cazul în care beneficiarul nu este prezent la adresa specificată pentru livrare, comanda este redirecționată către un locker (un dulap încuiat). De asemenea, se precizează că costul transportului nu este rambursat, având în vedere absența beneficiarului la momentul livrării.

Mircea Badea a subliniat aceste modificări, sugerând că utilizatorii ar putea opta să își direcționeze comenzile către lockere încă de la plasarea acestora, evitând astfel inconveniențele cauzate de lipsa lor acasă în momentul livrării.

„Deci, ca să ştiţi. Că poate erai la duş. Gata, la locker. Mai bine îţi comanzi din prima la locker.

Eu care lucrez în tura a treia, de noapte, eu prefer la locker, că noaptea nu am nicio străbatere", a spus Mircea Badea, luni seara, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3 CNN.

 

×
Subiecte în articol: mircea badea achizitii online