x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea, despre înregistrarea cu procurorul Portocală: „Și Băsescu, când a luat-o din Sibiu de pe dreapta pe doamna Kovesi, s-a gândit că de astfel de oameni avem nevoie”

Mircea Badea, despre înregistrarea cu procurorul Portocală: „Și Băsescu, când a luat-o din Sibiu de pe dreapta pe doamna Kovesi, s-a gândit că de astfel de oameni avem nevoie”

08 Sep 2017   •   09:54
Mircea Badea, despre înregistrarea cu procurorul Portocală: „Și Băsescu, când a luat-o din Sibiu de pe dreapta pe doamna Kovesi, s-a gândit că de astfel de oameni avem nevoie”

Mircea Badea a comentat, în pasa ediției În gura presei, cu Sinteza zilei, cea mai recentă înregistrare apărută în presă cu procurorul Portocală, vedeta DNA Ploiești, lăudat inclusiv de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

”M-am obișnuit cu Portocală. Aștept cu interes următorul episod. Foarte tare. Felul în care punea problema, felul în care vorbea. Este minunat, el fiind un star al DNA. El nu era un procuror acolo printre alții. Era dat exemplu de doamna Kovesi că făcea dosare. De astfel de oameni avem nevoie. Așa cum și Băsescu, când a luat-o din Sibiu de pe dreapta pe doamna Kovesi, s-a gândit că de astfel de oameni avem nevoie. A intuit în dânsa exact calitățile de care avea nevoie pentru reformarea statului”, a spus Mircea Badea, la Antena 3.

 

Mircea Badea a subliniat că, în fond, procurorul Mircea Negulescu (zis și Portocală) avea dreptate în ceea ce spunea pe interceptări. Nimeni nu îi poate face nimic.

”Știe cineva unde e Portocală în momentul asta? Știe cineva din ce trăiește Portocală în momentul asta? Avea dreptate. Nu s-a întâmplat nimic!”, a spus Badea.

×
Subiecte în articol: Laura Codruţa Kovesi mircea badea