x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea despre Putin, Obama şi Băsescu. Ce dezvăluiri şocante l-au adus pe realizatorul ''În gura presei'' aproape de un atac cerebral

Mircea Badea despre Putin, Obama şi Băsescu. Ce dezvăluiri şocante l-au adus pe realizatorul ''În gura presei'' aproape de un atac cerebral

09 Aug 2013   •   10:07
Mircea Badea despre Putin, Obama şi Băsescu. Ce dezvăluiri şocante l-au adus pe realizatorul ''În gura presei'' aproape de un atac cerebral
Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În Gura Presei", a comentat în cadrul ediţiei de duminică o fotografie a preşedintelui Traian Băsescu.

Senatorul PDL Ciprian Rogojan a postat duminică, pe contul său de Facebook, o serie de fotografii în care apare şi preşedintele, dar nu aşa cum ne-a obişnuit. Şeful statului a fost surprins la bustul gol, în largul mării.



''Băsescu pare că are tripleţi(...). A mai rotunjit burta de când s-a întâlnit cu femeile de afaceri. Nu ştiu cum să-i spun altfel. Asta e. Burta se suge, dar n-a mai apucat să o sugă", a spus Badea.



Totodată, realizatorul a comparat abdomenele celor trei puternici ai lumii: Putin, Obama şi Băsescu.









"Să-l vedem pe Putin la bustul gol. Eu zic că e mai bine, totuşi, decât Băsescu. Putin o arde judoka, Băsescu o arde marinar".






Cât despre Obama, Badea a avut numai cuvinte de laudă. "Obama e stripper. Adică Obama pare că nu are alta treabă.. omu' e la sala tot timpu'".
Click aici pentru a vedea emisiunea

×
Subiecte în articol: mircea badea in gura presei