x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea, despre scandalul în care un bărbat a fost vaccinat la rapel cu Moderna, în loc de Pfizer: „Și nu ar trebui acum să-i facă acum și cu AstraZeneca?”

Mircea Badea, despre scandalul în care un bărbat a fost vaccinat la rapel cu Moderna, în loc de Pfizer: „Și nu ar trebui acum să-i facă acum și cu AstraZeneca?”

10 Feb 2021   •   10:04
Mircea Badea, despre scandalul în care un bărbat a fost vaccinat la rapel cu Moderna, în loc de Pfizer: „Și nu ar trebui acum să-i facă acum și cu AstraZeneca?”

Mircea Badea a comentat, marți la Antena 3, cazul bărbatului în vârstă de 69 de ani, din Târgu Jiu, care a fost vaccinat din greșeală la rapel cu serul Moderna, în loc de ser produs de Pfizer, așa cum primise și în urmă cu 21 de zile.

Mircea Badea  a spus că și mama sa a vrut să se vaccineze, dar nu a mai găsit locuri disponibile în București.

"Mama s-a interesat și dânsa de vaccin și i s-a spus 'Dar nu e doamnă niciun vaccin, terminați cu prostiile, că n-avem'. Și pe urmă i s-a spus că s-ar putea să fie ori prin Călărași ori prin Giurgiu. Și mama m-a întrebat dacă să se ducă în Călărași - i-am zis să nu se ducă deocamdată, să mai stea pe aici.

Am văzut că e o modă acum: îți face prima doză de la un producător și a doua doză de la alt producător, ca să nu fie pe discriminare, să nu se supere niciunul", a spus Mircea Badea.

Întrebat care ar fi localitatea lui preferată în care să se vaccineze, dacă ar avea de ales, Mircea a răspuns prompt: "La Băicoi!"

"Și nu ar trebui acum să-i facă acum și cu AstraZeneca? Poate omul nu știa să citească ce scria pe ușă. Cum era aia? Trebuie să reduci viteza până la limita evitării oricărui pericol. Atunci de ce mă mai duc la centrul de vaccinare la specialiști?

Că așa zic 'îți dau două doze prin poștă, ți le faci singur acasă', care-i treaba?", a conchis Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: mircea badea