x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea, despre un nou derapaj al justiției. Statul român trebuie să plătească despăgubiri uriașe

Mircea Badea, despre un nou derapaj al justiției. Statul român trebuie să plătească despăgubiri uriașe

17 Oct 2017   •   07:00
Mircea Badea, despre un nou derapaj al justiției. Statul român trebuie să plătească despăgubiri uriașe

Statul român a mai pierdut un proces la CEDO. De această dată judecătorii au constatat că anchetatorii s-au dus la 29 de meciuri de fotbal pentru a indentifica pe suporterii Clubului Steaua care provocau bătăi după meciuri, dar au trimis în judecată alte două persoane care nu aveau legătură cu acest caz.

Cele două persoane și-au cerut dreptatea la CEDO. Judecătorii europeni au hotărât că statul român trebuie să plătească despăgubiri în valoare de 7500 de euro pentru fiecare persoana, iar în plus trebuie să achite și cheltuielile de judecată.

Mircea Badea a vorbit la „În gura presei” despre acest caz.

„Anchetatorii nu se uitau meci, se uitau la supoteri să vadă care se luau la bătaie. Nici nu contează. După cum ați văzut, șefa acestor magistrați, Codruța, l-a dat în judecată pe Răzvan Savaliuc care nu fusese în emisiunea reclamată(...).Banii ăștia n-ar trebui să-i plătească magistrații? Mulți magistrați sunt terchea-berchea, o dovedește condamnările la CEDO”,  a spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: mircea badea