x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: Domnule Werner, cică e un ”elefant” prin România, dar dvs nu-l vedeți. Cu elefantul ăsta ce facem?”

Mircea Badea: Domnule Werner, cică e un ”elefant” prin România, dar dvs nu-l vedeți. Cu elefantul ăsta ce facem?”

14 Mar 2017   •   09:59
Mircea Badea: Domnule Werner, cică e un ”elefant” prin România, dar dvs nu-l vedeți. Cu elefantul ăsta ce facem?”

Mircea Badea a spus că reacția președintelui Klaus Iohannis după declarațiile ministrului Justiției, Tudorel Toader, este ”extraordinară”, subliniind astfel că șeful statului nu a reacționat, de fapt, în niciun fel.

”Absolut extraordinar! După ce a venit Tudorel Toader la Antena 3 și a spus ce vrea să facă, și au fost multe reacții, reacția președintelui României la decizia CCR e extraordinară. Exact, nu a avut nicio reacție.

 

Domnule Werner, cică e un elefant prin România, dar dvs nu-l vedeți, e vorba despre decizia CCR referitoare la ancheta DNA. Cu elefantul ăsta ce facem, domnule Werner? Crezi că nu are curaj? I-a mâncat pisica limba? O fi în continuare la schi, n-o fi aflat? O fi ca domnul Nicușor Dan, care nu află niciodată nimic din ce nu-i convine. Nu sunteți deloc îngrijorat cu privire la președintele României?”, a spus Mircea Badea, luni, în pasa emisiunii Sinteza zilei cu În gura presei.

×
Subiecte în articol: mircea badea