x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: Mutarea de acum e o încropeală făcută cu eroism de niște oameni care nu dorm ca să emitem

Mircea Badea: Mutarea de acum e o încropeală făcută cu eroism de niște oameni care nu dorm ca să emitem

18 Mar 2016   •   07:17
Mircea Badea: Mutarea de acum e o încropeală făcută cu eroism de niște oameni care nu dorm ca să emitem
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Mircea Badea a explicat, joi seară, la În gura presei, ce înseamnă în limbajul juridic sintagma ”liber de sarcini”, în contextul în care aceasta a apărut cu precădere în spațiul public din România, în scandalul mutării Antena 3.

”Liber de sarcini în juridic înseamnă că nu este pus un gaj. Și chiar dacă ar fi, se anulează”, a spus Mircea Badea.

Badea a ținut să sublinieze pentru ”ticăloșii de pe net” care au acum o problemă că Antena 3 se mută, că mutarea adevărată se va face în numărul de luni anunțat inițial.

”Ceea e se întâmplă acum nu e mutarea adevărată. Este o soluție intermediară, o încropeală făcută cu eroism de niște oamen care nu dorm ca să emitem”, a spus Mircea Badea.

”Văd tot felul de proști pe net care o ard acum că se pot muta într-o lună. Nu. Noi suntem în situația în care plecăm într-un depozit de marfă, unde se improvizează redacția și studiourile. Suntem în situația în care trebuie să funcționăm pe bază de improvizații. Pentru că ...nu-i așa, Camelia Bogdan”, a încheiat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: mircea badea