x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reactia lui Mircea Badea dupa ce Oreste a fost nominalizat ca ar fi luat bani de la Elena Udrea

Reactia lui Mircea Badea dupa ce Oreste a fost nominalizat ca ar fi luat bani de la Elena Udrea

04 Feb 2015   •   20:14
Reactia lui Mircea Badea dupa ce Oreste a fost nominalizat ca ar fi luat bani de la Elena Udrea

Mircea Badea a reactionat pe pe pagina sa de Facebook, imediat ce Elena Udrea l-a nominalizat pe Oreste Teodorescu ca facand parte dintre jurnalistii care au primit finantari din partea celor acuzati de incalcarea legii.
"Raluca Turcan. Al doilea nume, Valeriu Turcan, spre exemplu. Domnul Rizea, de la PSD, ca sa dau si alte nume. Domnul Oreste, un jurnalist sau ce-o fi dansul. Sau domnul "Maestru", un domn despre care, imi cer scuze, nu-mi amintesc acum cum il cheama, dar e toata ziua la televizor", a declarat Udrea cand a fost rugata sa de un reporter B1TV sa nominalizeze cateva persoane aflate pe lista celor despre care a promis ca va face dezvaluiri.

"Bani?!?!?! Cum bani?!?!? Noooo!!!!! Bani!?!?!?!? Pai si neamul, patria, Arsenie Boca, uniti salvam, top zece beneficii ale patrunjelului?!!? Cum bani?!?!!? Nooooooo!!!!!!!", a scris Mircea pe contul sau de Facebook.


Cititi si:

SECRETUL ascuns de Elvis Presley. O fostă iubită a regelui Rock 'n' Roll-ului face DEZVĂLUIRI INCENDIARE

■ EXTRATEREȘTRII EXISTĂ, iar NASA o confirmă! ANUNȚUL ULUITOR făcut la Washington de agenția spațială americană (VIDEO)

Un puşti a inventat, din plictiseală, CEA MAI POPULARĂ APLICAŢIE DIN LUME! Ce i-au propus Facebook, Google şi Apple (VIDEO)

 
Catrenul lui NOSTRADAMUS în care se vorbeşte despre ROMÂNIA şi cel de AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL

Credincioşii strânşi într-o moschee din Berlin, ÎNMĂRMURIŢI! Ce le-a predicat un imam întrece orice imaginaţie (VIDEO)

Ion Ţiriac, despre Iohannis, "tartorul cu păpuşile" Băsescu şi "domnişoara" Kovesi. Ce spune omul de afaceri despre arestările lui Sârbu şi Videanu



×