x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: Vor mai fi multe dificultăţi. Aici vorbim de eroism

Mircea Badea: Vor mai fi multe dificultăţi. Aici vorbim de eroism

22 Mar 2016   •   07:06
Mircea Badea: Vor mai fi multe dificultăţi. Aici vorbim de eroism
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Mircea Badea a vorbit, luni, în emisiunea "În Gura Presei", despre mutarea televiziunilor Intact în sediul provizoriu, considerând că este vorba despre un efort extraordinar, dus la bun-sfârşit datorită eroismului celor implicaţi.

“Vorbim de eroism. Nu sunt patetic, sunt cât se poate de raţional când vorbesc de eforturile oamenilor pentru această mutare. Teoretic, e ceva provizoriu. Eu lucrez la un trust care nu e în insolvenţă, care plăteşte multe milioane de euro pe an la stat şi suntem în această situaţie. Ne mutăm într-un depozit de marfă. Urmează, teoretic, să ne mutăm într-un sediu închiriat. Aseară nu am avut emisiune pentru că se mută entităţi tehnice. Vă daţi seama cam ce efort uriaş, ce nebunie să muţi cinci posturi de televiziune. Mi se pare mai simplu să pictezi pe bobul de orez. Vom mai trece prin multe dificultăţi de natură tehnică” a spus Mircea Badea.

Iar luni a fost o nouă zi în care terenul din dosarul ICA nu a fost valorificat de statul român.

„În acest moment, terenul ICA, despre care DNA a zis că valorează 60 de milioane de euro, iar ANAF 10 milioane jumătate, nu înţeleg cum e posibil aşa ceva. Acel teren nu este valorificat. Terenul ăla nu a fost întrebuinţat niciodată de nimeni. Ei ştiu foarte bine că nu valorează nimic. Cât timp vom trăi pe Pământ, nu-l vor scoate la vânzare niciodată. De aia spun în fiecare emisiune asta, e forma mea de protest, de ironie amară” a mai spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: mircea badea