x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Băsescu: Lui Mugur Ciuvică îi dau ori casă ori loc de veci, ce vrea

Mircea Băsescu: Lui Mugur Ciuvică îi dau ori casă ori loc de veci, ce vrea

02 Apr 2009   •   00:00
Mircea Băsescu: Lui Mugur Ciuvică îi dau ori casă ori loc de veci, ce vrea

"Aşa cum vede Ciuvică că se fac case acolo eu îi fac lui casă, ori casă ori loc de veci, ce vrea", a declarat Mircea Băsescu la sinteza zilei">Sinteza Zilei.Fratele preşedintelui Traian Băsescu l-a ameninţat astfel în direct pe Mugur Ciuvică. "Tăceţi din gură, suntem nişte oameni în faţa cărora nu e bine să vorbeşti prostii", a mai spus Mircea Băsescu de această dată adresându-se invitaţilor din platoul emisiunii.

Mircea Băsescu şi-a pierdut cumpătul de mai multe ori la Sinteza Zilei. Fratele preşedintelui a intervenit telefonic pentru a răspunde dezvăluirilor făcute de Mugur Ciuvică. Este vorba despre o afacere "de tipul Băneasa - Popoviciu". Mircea Băsescu a fost acuzat că derulează o afacere imobiliară la Constanţa, cu terenuri agricole care aparţin statului.

Într-un articol al cotidianului Gândul, Mugur Ciuvică a primit o ameninţare voalată cu moartea din partea lui Mircea Băsescu, care a fost confirmată şi la Sinteza Zilei. Astfel, fratele preşedintelui Băsescu a declarat că nu-i va face nici măcar o casă de veci lui Ciuvică.

De asemenea, în urma dezvăluirilor lui Mugur Ciuvică, fratele preşedintelui Băsescu l-a ameninţat cu bătaia pe Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice.

Mai mult, Mircea Băsescu, urmând şablonul patentat de fratele său, l-a numit "găozar" pe un jurnalist de la cotidianul Gândul, care l-a contactat tot pentru explicaţii în cazul de la Constanţa.


"Da aşa i-am spus reporterului", a declarat Mircea Băsescu la Sinteza Zilei. Mai precis, fratele preşedintelui i-a spus reporterului de la Gândul: "Ori îţi faci meseria, ori eşti un găozar ca alţii, cum bine v-a zis frate-miu".

"Reporterul de la Gândul vorbea prostii. Nu cred că e cazul să-mi cer scuze pentru că i-am jignit pe ziarişti", a spus Mircea Băsescu la Sinteza Zilei, referindu-se la declaraţiile sale.

Mircea Băsescu a mai spus la Sinteza Zilei că fratele său nu se amestecă în treburile sale, însă i-a transmis totuşi să-şi plătească datoriile la stat.

"Fratele meu nu se amestecă în afacerile mele, eu nu mă amestec în treburile lui. Mi-a spus să-mi plătesc datoriile, şi cu toate că nu trebuia, le-am plătit ca să fie linişte", a precizat Mircea Băsescu.
antena3.ro

 

×