x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Băsescu merge cu jalba la preşedintele CNA

Mircea Băsescu merge cu jalba la preşedintele CNA

21 Feb 2011   •   19:38

Fratele şefului statului, Mircea Băsescu, i-a adresat o scrisoare preşedintelui CNA, Răsvan Popescu, în care acuză postul de televiziune "Realitatea TV" că duce o companie împotriva sa.  Mircea Băsescu susţine că de câteva zile postul de televiziune Realitatea TV duce o campanie negativă de presă împotriva sa, fără a avea argumente care să indice o încălcare a legii.

"Sub titluri precum «legături periculoase ale fratelui preşedintelui» sau «legătura dintre Mircea Băsescu şi un personaj cercetat de DNA», s-a construit o campanie negativă de presă prin care s-a proiectat imaginea unui comportament ilegal sau imoral pe care l-aş fi avut. De asemenea, în emisiunea Testul de stres din data de 19 febraurie 2011, moderatorul Ionel Dancă a sugerat că un verdict al justiţiei ar fi fost greşit. Vă adresez rugămintea de a preciza dacă respectiva emisiune difuzată de postul Realitatea TV respectă principiile unei informări corecte", scrie Mircea Băsescu.

Răsvan Popescu, preşedintele CNA, a declarat că nu a văzut încă plângerea pe care Mircea Băsescu i-a adresat-o în legătură cu Realitatea TV, precizând că sesizarea va fi dezbătută într-una dintre şedinţele viitoare ale Consiliului, după ce va fi înregistrată oficial la CNA. "Încă nu am văzut această plângere. În momentul în care va fi înregistrată oficial la CNA, ea va urma circuitul obişnuit, adică va fi repartizată Direcţiei de Monitorizare (din CNA, n.r.), care va întocmi un raport şi acesta va fi analizat într-o şedinţă viitoare a CNA", a declarat Răsvan Popescu. (mediafax)

×