x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mischie: "Jurnalistii mi-au spalat icrele din bazin"

Mischie: "Jurnalistii mi-au spalat icrele din bazin"

21 Aug 2004   •   00:00
Mischie: "Jurnalistii mi-au spalat icrele din bazin"

Politistii gorjeni trebuie sa solutioneze o plangere venita din partea lui Nicolae Mischie in care reclama un grup de jurnalisti ca i-au spalat icrele din bazin.

GABRIELA MLADIN

Mischie s-a plans, recent, politistilor ca mai multi jurnalisti din Gorj au patruns pe proprietatea sa de la Runcu-Gorj, acolo unde detine un conac de la una dintre matusi si unde si-a construit cateva bazine cu pastravi, si i-au distrus "productia de pesti". Mischie explica in plangere cum jurnalistii au apelat la o masina de pompieri si cu ajutorul acesteia au spalat icrele tocmai depuse din bazinele de pastravi. Mai mult, ziaristii au ridicat stavilarul si au dat drumul pastravilor din bazin.

In realitate, jurnalistii s-au deplasat la Runcu in urma unor sesizari venite din partea localnicilor. Oamenii au reclamat faptul ca mai multi politisti se afla in curtea lui Mischie ca urmare a solicitarii acestuia ca i-au fost furati pestii. Ajunsi la fata locului, ziaristii au incercat sa fotografieze peste gard agitatia din curte. Politistii s-au suparat foarte tare si au inceput sa ameninte fotoreporterii ca-i arunca in apa si inghit aparatele. Dupa ce a vazut ca acestia nu se lasa intimidati, Nicolae Mischie a luat un aparat foto si a inceput sa-i fotografieze pe jurnalisti.

×
Subiecte în articol: observator