x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mitica Dragomir la Primaria Capitalei

Mitica Dragomir la Primaria Capitalei

01 Mar 2004   •   00:00

Seful Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) si deputat al Partidului Romania Mare, Dumitru Dragomir, va fi candidatul PRM pentru Primaria Capitalei, ne-au declarat surse bine informate.

De ceva vreme, despre Dragomir circulau zvonuri ca ar urma sa candideze pentru o primarie de sector, insa in cele din urma partidul a considerat ca e mai potrivit pentru Capitala.

Oficial, neoficial

Contactat telefonic de "Jurnalul National", Dumitru Dragomir a declarat: "Eu respect toate hotararile partidului si sunt un om care respecta ierarhia, astept oficial sa-mi spuna presedintele meu, care este cel mai destept dintre toti, unde sa ma duc. Eu as fi preferat un sector, dar daca partidul imi spune sa merg in alta parte, ma duc si-mi fac datoria asa cum trebuie". Intrebat daca s-a discutat deja la partid despre aceasta candidatura, Dragomir a confirmat, precizand ca anuntul oficial se va face pana maine.

Din nou Arad

Circula zvonuri ca Dragomir ar putea fi sprijinit in campanie tot de firma israeliana "Arad Communications ", cu care liderul PRM Vadim Tudor urmeaza sa semneze un contract in vederea consilierii electorale.
Contactat de "Jurnalul National", consilierul pe probleme externe al lui Vadim Tudor, Nati Meir, ne-a declarat ca, "daca domnul Dragomir ii va cere liderului PRM acceptul pentru acest lucru, este foarte posibil ca Arad sa-l consilieze in campania lui".

Cu cine se va "lupta"

Pana in prezent, pentru fotoliul de vizavi de Parcul Cismigiu si-au anuntat candidatura actualul primar al Capitalei, Traian Basescu, din partea Aliantei DA PNL-PD, Sorin Oprescu, vicepresedinte PSD, Monica Tatoiu, om de afaceri de renume, din partea PUR, precum si generalul in rezerva Mircea Chelaru, liderul PUNR.
(MARINA CONSTANTINOIU)

"Eu as fi preferat un sector, dar daca partidul imi spune sa merg in alta parte, ma duc si-mi fac datoria asa cum trebuie"
Mitica Dragomir

×
Subiecte în articol: observator dragomir