x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Miting eşuat la Hunedoara

Miting eşuat la Hunedoara

de Monalise Hihn    |    03 Mar 2011   •   16:57
Miting eşuat la Hunedoara

In jur de o sută de persoane, printre care reprezentanţi ai Asociaţiei “Dreptatea”, dar şi membri ai PDL, dar şi cea mai cunoscută cerşetoare din oraş, au participat la un miting şi marş de protest în Hunedoara. Ei s-au declarat nemulţumiţi de starea drumurilor din municipiul Hunedoara, cerând demisia primarului liberal al oraşului, Ovidiu Hada. De altfel, acesta a şi fost prezent la mitingul organizat în faţa Casei de Cultură din municipiu. El a declarat că în spatele manifestaţiilor se află deputatul PDL de Hunedoara, Viorel Arion. “Aceşti oameni au trimişi aici de către deputatul Arion. Şi eu sunt nemulţumit de starea drumurilor din oraş, dar acestea vor fi asfaltate începând cu finele acestei luni. În acest moment, suntem în faza de atribuire a contractului pentru repararea a aproximativ 30.000 de metri pătraţi de drumuri. De asemenea, Primăria municipiului Hunedoara a câştigat un proiect de 10 milioane de euro reprezentând fonduri europene pentru repararea drumurilor din oraş. Domnul deputat Viorel Arion ştia aceste lucruri, dar a ales să se afle în spatele acestor oameni”, spune primarul municipiului Hunedoara.

Pe de altă parte, preşedintele Asociaţiei “Dreptatea”, Tiberiu Galomboş, organizatorul mitingului, este membru al Mişcării Spirituale de Integrare în Absolut (MISA). Este de notorietate faptul că acesta a intrat în conflict cu primarul municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada, după ce în urma unui control, Galomboş a rămas fără venitul minim garantat, despre care angajaţii de la Asistenţă Socială au constatat că a fost încasat în mod nelegal.

În timpul mitingului, în mulţime s-au aflat şi membri ai Partidului Democrat Liberal. Între aceştia, Dorin Ungur, un om de afaceri apropiat de deputatul Viorel Arion. De altfel, Ungur este cumnatul şefului RAR Hunedoara, Ovidiu Boldor, una dintre persoanele care a participat la ameninţarea alegătorilor în timpul alegerilor pentru postul de deputat din Colegiul nr. 3 din judeţ, desfăşurate în decembrie 2010.

Printre demonstranţi s-a numărat şi cea mai cunoscută cerşetoare a oraşului, Mirela.

Deşi îndreptăţite nemulţumirile legate de starea drumurilor, acestea au fost duse în ridicol de către organizatori, care pe lângă cuvinte injurioase la adresa primarului, au vorbit despre neam, ţară, perioada comunismului, despre cum au fost ei disponibilizaţi de la combinatul siderurgic, dar şi despre sângele eroilor martiri, vărsat în decembrie 1989.

×