x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mitropolitul Clujului: „Prin post și rugăciune Dumnezeu ar înlătura și pandemia care s-a întins în toată lumea”

Mitropolitul Clujului: „Prin post și rugăciune Dumnezeu ar înlătura și pandemia care s-a întins în toată lumea”

15 Aug 2020   •   13:04
Mitropolitul Clujului: „Prin post și rugăciune Dumnezeu ar înlătura și pandemia care s-a întins în toată lumea”

Cel mai mare pelerinaj ortodox din Ardeal are loc la mănăstirea Nicula unde au fost prezenți 2.500 de credincioși. Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului a fost scoasă din biserică și a făcut înconjurul lăcășului de cult.

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuț, a susținut sâmbătă în predica rostită în cadrul slujbei de Liturghie de la Mănăstirea Nicula, județul Cluj, că ar trebui ca toată lumea, de la mare până la cel mic, să se roage lui Dumnezeu să înlăture această pandemie.

 „O lume întreagă este cuprinsă de pandemia pe care o vedeți. O rugăm pe Maica Domnului să intervină la < doctorul cel mare > și să ne facă sănătoși. Domnul Isus Hristos este < doctorul cel mare >, doctorul sufletelor și trupurilor. (…) Credem că < doctorul cel mare > poate tămădui și această pandemie care s-a întins peste toată lumea”, a spus mitropolitul Clujului.

Acesta susține că sunt dovezi în Biblie potrivit cărora, în cazuri de calamități, molime, de boli, de pandemii, Dumnezeu, la rugăciunile puternice ale oamenilor, s-a milostivit de ei.

„Prin post și rugăciune Dumnezeu ar înlătura și pandemia care s-a întins în toată lumea”, a mai spus mitropolitul Clujului.

IPS Andrei Andreicuț a precizat că dintre toate terapiile, rugăciunea este cea mai la îndemână, astfel că oamenii ar trebui să se roage la Dumnezeu să îi facă sănătoși.

Numărul maxim de participanți în mănăstire s-a înregistrat noaptea, fiind de 2.500 persoane.

În ultimele 24 de ore, numărul total de participanți a fost aproximativ 5000 de persoane.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: ips andrei andreicut